Nyt fra Økonomistyrelsen
Økonomistyrelsen - logo
 15/10/2021
 

Nyt om efterårets kurser 2021

Bladene skifter farve og giver smukke farver i det danske efterår. Vejret bliver køligere, men heldigvis afholder vi vores kurser indendørs. 
 
Alle vores kurser afvikles igen, primært som tilstedeværelse, så der er igen mulighed for at møde dine kollegaer på tværs af organisationer og landet. 

Vigtig information:

Nye kurser i enkel og værdiskabende styring og ledelse:
 
Grunduddannelse i økonomistyring, der afvikles i Århus og København i 2022
Intern finansiel kontrol med start d. 15. november i København
Risikostyring med start d. 22. november i København
 
 
 Statens It-projektlederuddannelse:
 
Uddannelsen er for dig, der er projektleder, og som allerede er fortrolig med grundlæggende projektmetoder som fx projektplanlægning, projektstyring og risikoanalyse. Det kan du både have opnået gennem kurser fx Statens projektlederuddannelse, i Generel Projektledelse eller gennem praktisk erfaring som projektleder. Der er ledige pladser på holdet med opstart den 27. oktober.
» Læs mere om kurset på Økonomistyrelsens hjemmeside

Systemkurser efteråret 2021:

Navision Stat: Oversigt og introduktion - Virtuelt bliver igen afholdt den 10. november, så her kan man deltage uanset hvor man befinder sig
 
Statens BI - LDV og PowerBI, afvikles 18. - 19. november hos DBVision
 
Statens BI - LDV grundkursus den 2. - 3. december hos DBVision og den 6. - 7. december i Vejle
 
Statens BI ISOLA er et meget populært kursus som hurtigt bliver fyldt op. Kurset afvikles som virtuelt den 3. - og 4. november 2021 og 22. og 23. november hos DBVision
 
SBS Økonomifunktion afvikles den 2. - 3. november - der er ledige pladser
SBS Anlægsbudgettering har ledige pladser den 26. oktober 
SBS Rapportering afvikles den 18. november 
Alle SBS kurser afvikles som tilstedeværelse hos DBVision
 
Statens Lønsystem (SLS) og HR-Løn afholdes hos Scandic Vejle den 2. – 3. november 2021
 
Statens eRekrutteringSuperbrugerkursus for nye brugere afvikles 2. november. Kurset afvikles virtuelt
 
OBS: Husk at printe både materiale og opgaver på forhånd, når du deltager i virtuel undervisning
» Læs mere om alle systemkurserne her

Statens digitaliseringsakademi efteråret 2021:

Statens informationssikkerhedsuddannelse: Uddannelsen er for dig, der har et grundlæggende kendskab til informationssikkerhed og ISO 27001, og som arbejder med implementering og opretholdelse af informationssikkerhed. Der er ledige pladser på holdet der afholdes i DGI-byen med opstart den 27. - 28. oktober 2021.
 
Embedsmand i en digital offentlig sektor: Kurset er for dig, som er embedsmand i et departement eller en styrelse, som ikke har en it-faglig baggrund, og som ikke bestrider it-funktioner. Det er ikke en forudsætning at du har baggrundsviden, eller at du har gennemført andre kurser om digitalisering. Kurset afholdes den 30. november - 1. december hos Scandic Falkoner.
 
Introduktion til digitaliseringsklar policy: Kurset er for dig, som arbejder i et departement eller en styrelse og som indimellem er involveret i arbejde med udvikling af policy, lovgivning, strategi mv. Kurset afholdes den 13. - 14. december hos Scandic Falkoner.
» Læs mere om Digitaliseringsakademi her

Projektlederkurser efteråret 2021:

Statens IT-projektmodel: Kurset er rettet mod dig, der allerede er fortrolig med projektmetoder, men har et behov for kendskab til Statens it-projektmodel. Du kan fx være projektleder, projektdeltager eller arbejde i støttefunktioner i en statslig myndighed. Kurset afholdes hos Implement den 11. november 2021.
 
OBS: Er I mange fra en institution, som ønsker samme kursus, kan vi tilrettelægge et kursus kun for jer. I kan læse mere om det på oes.dk eller ved at bruge dette link.
» Læs mere om Projektlederkuserne på vores hjemmeside

Tilmelding:

Find det samlede kursuskatalog på vores opdaterede hjemmeside, eller se det samlede kursusudbud i Campus under det Fællesoffentlige kursuskatalog.
 
Skriv til kursus@oes.dk eller kontakt os pr. telefon, Lene; 3392 8131, Pia; 2256 2318 eller Maja; 2366 3939, hvis du vil høre mere om skræddersyede kurser eller har andre spørgsmål.
 
Alle kurser kan både købes individuelt og som teambaseret læring til dit team eller kontor.
» Læs mere om Fællesoffentlige kursuskatalog på Campus

Kontaktoplysninger

Kursusadministration
Pia: 2256 2318
Lene: 3392 8131