Nyt fra Økonomistyrelsen
Økonomistyrelsen - logo
15/11/2021
 

Nyhedsbrev fra Center for Systemer

 

Vi arbejder sammen om bedre brugerrejser

Når vi indkøber, udvikler og drifter de fælles it-systemer, arbejder vi konstant med at blive endnu bedre til at spørge og lytte til jer, der bruger systemerne.
 
Eksempelvis har vi lige nu brugere helt tæt på i udvælgelsen af det it-system, som skal afløse det nuværende IndFak. Vores arbejde tager afsæt i brugerinvolverende metoder, hvor vi på baggrund af interviews udvikler personaer og brugerrejser, som tryktestes og giver os en bedre forståelse for behovene ude hos jer. Sådan finder vi ud af, hvaf den kommende digitale løsning skal kunne.
 
Med venlig hilsen
Simon Schulian
Vicedirektør i Økonomistyrelsen

Sådan inddrager vi brugerne i genudbuddet af IndFak

Forud for indkøbet af statens nye kontraktstyrings-, indkøbs-, og faktureringssystem har brugerne fået en stærk stemme.
» Læs nyheden på oes.dk
 

Smart løsning i Statens HR gør det nemmere at administrere rejsekreditorer i Navision Stat

Institutioner, som både benytter Statens HR og Navision Stat, kan med et flueben i det rigtige felt spare tid og forebygge fejl i forbindelse med udbetalinger.
» Læs nyheden på oes.dk

Ekstra kontrol i Navision Stat understøtter at udbetalinger sker til korrekt modtager

Ny funktionalitet understøtter, at fakturaer ikke indeholder fejl i betalingsoplysninger, hvilket kan være særligt brugbart ved manuel oprettelse.
» Læs nyheden på oes.dk

Kom godt i gang med "Næste generation Digital Post" i Navision Stat

Økonomistyrelsen anbefaler, at Navision Stat-kunder i god tid – inden den 25. november 2021 – sikrer en tilslutningsaftale og forbereder systemtilslutning til "Næste generation Digital Post".
» Læs nyheden på oes.dk
 

Tak for jeres svar og input til vores systemer og ydelser

Vi har modtaget mere end 20.000 besvarelser og fritekstkommentarer om brugernes tilfredshed med de systemer, netværk, kurser, rådgivning mv., som vi udbyder i Økonomistyrelsen.
 
Det skal I have tak for! 
 
Victoria Maria S. Hundevad, som sammen med andre gode kræfter i Økonomistyrelsen er i gang med at dykke ned i svarene, siger:
Det er afgørende, at vi nu får behandlet alle de mange gode besvarelser så grundigt og struktureret som muligt, så jeres feedback kan bidrage til at gøre vores ydelser bedre.