Nyt fra Økonomistyrelsen
Økonomistyrelsen - logo

Aktuelle nyheder

 

Præsentation fra gå hjem-mødet om Fejlhåndteringsmodulet

Tirsdag i sidste uge den 27. oktober blev der afholdt et gå hjem-møde om Fejlhåndteringsmodulet i Statens HR. På Økonomistyrelsens hjemmeside er det nu muligt at se præsentationen fra mødet samt se informationer om kommende gå hjem-møder. 
» Tilgå informationer om gå hjem-møder
 
 

Gå-hjem-møde om Diskrepansrapporten

Onsdag den 10. november kl. 14 -15 afholder Statens HR et Gå-hjem-møde vedrørende Diskrepansrapporten.   
 
På mødet vil vi gennemgå indholdet i diskrepansrapporten, eksempler på forskelle og hvordan disse kan afhjælpes. Mødet henvender sig til HR-medarbejdere samt lokaladministratorer.  
 
For at gøre mødet så relevant som muligt, vil vi bede jer om at indsende spørgsmål til diskrepansrapporten forud for mødet. Det gør I ved at oprette en supportsag via Serviceportalen af typen ”Spørgsmål” med følgende overskrift: ”Input til Gå-hjem-møde om Diskrepansrapporten". Som tidligere skrevet ud, er fristen for at indsende jeres input i dag den 3. november.

Drift og support

 

Det er tid til at tjekke Diskrepansrapporten

Næste frist for indrapportering til Statens Lønsystem er torsdag den 5. november klokken 14, og det er derfor tid til at gennemgå Diskrepansrapporten for afvigelser mellem Statens Lønsystem og Statens HR.
 
Afvigelser kan opstå, når der er foretaget ændringer i et af systemerne, som kræver godkendelse i det andet. Det kan for eksempel dreje sig om fremdaterede ændringer til arbejdstid.
 
Det er institutionens ansvar at følge op på Diskrepansrapporten, som nu ligger tilgængelig på SFTP-sitet. Se en oversigt over kommende lønkørsler her.
» Se kommende lønkørsler
 
 

Følg med i driftstatus

Driftstatus på Statens HR opdateres løbende med seneste nyt. 
» Se aktuel status
 
 

Få hjælp på hjemmesiden

På vores hjemmeside finder du alle systemvejledninger til Statens HR. Vejledningerne bliver løbende opdateret
» Se vejledninger
 
 

Stil spørgsmål og forslag i Serviceportalen

Udover at melde eventuelle fejl i Serviceportalen kan lokaladministratorer og superbrugere også stille spørgsmål og komme med forslag vedrørende Statens HR i Serviceportalen. Vær gerne så præcis som mulig og vedhæft eventuelt skærmdumps, der visuelt forklarer forslaget eller spørgsmålet. 
 
Husk at overstrege eller fjerne eventuelle personfølsomme data inden indsendelse. Dette gælder også, hvis der er uhensigtsmæssigheder i skabelonernes layout.
» Tilgå Serviceportalen