Nyt fra Økonomistyrelsen
Økonomistyrelsen - logo

Aktuelle nyheder

 

Gå-hjem-møde om Diskrepansrapporten

Husk at vi i dag den 10. november kl. 14-15 afholder Gå-hjem-møde vedrørende Diskrepansrapporten.   
 
På mødet vil vi gennemgå indholdet i diskrepansrapporten og eksempler på forskelle mellem Statens Lønsystem og Statens HR samt hvordan disse kan afhjælpes. Mødet henvender sig til HR-medarbejdere samt lokaladministratorer.  
 
 

Ønsker til gå-hjem-møder

Statens HR opfordrer til, at institutionerne indsender ønsker og forslag til kommende gå-hjem-møder. Ønskerne skal indsendes via Serviceportalen med emnet "Ønsker til kommende gå-hjem-møder".
» Tilgå Serviceportalen

Drift og support

 

Det er tid til at tjekke Diskrepansrapporten

Næste frist for indrapportering til Statens Lønsystem er fredag d. 19. november klokken 14, og det er derfor tid til at gennemgå Diskrepansrapporten for afvigelser mellem Statens Lønsystem og Statens HR.
 
Afvigelser kan opstå, når der er foretaget ændringer i et af systemerne, som kræver godkendelse i det andet. Det kan for eksempel dreje sig om fremdaterede ændringer til arbejdstid.
 
Det er institutionens ansvar at følge op på Diskrepansrapporten, som nu ligger tilgængelig på SFTP-sitet. Se en oversigt over kommende lønkørsler her.
» Se kommende lønkørsler
 
 

Følg med i driftstatus

Driftstatus på Statens HR opdateres løbende med seneste nyt. 
» Se aktuel status
 
 

Få hjælp på hjemmesiden

På vores hjemmeside finder du alle systemvejledninger til Statens HR. Vejledningerne bliver løbende opdateret
» Se vejledninger
 
 

Stil spørgsmål og forslag i Serviceportalen

Udover at melde eventuelle fejl i Serviceportalen kan lokaladministratorer og superbrugere også stille spørgsmål og komme med forslag vedrørende Statens HR i Serviceportalen. Vær gerne så præcis som mulig og vedhæft eventuelt skærmdumps, der visuelt forklarer forslaget eller spørgsmålet. 
 
Husk at overstrege eller fjerne eventuelle personfølsomme data inden indsendelse. Dette gælder også, hvis der er uhensigtsmæssigheder i skabelonernes layout.
» Tilgå Serviceportalen