Nyt fra Økonomistyrelsen
Økonomistyrelsen - logo
29/11/2021

Nyhedsbrev fra Statens Lønløsning

Indgangsportal til HR-Løn med Single sign-on

Næste fase af pilottest på Single sign-on starter op den 2. december 2021 kl. 19.00, hvilket betyder, at brugere som benytter Brugerstyring Løn og HR-Løn, vil blive mødt af en ny indgangsportal.
 
Vi kører pilottesten med Statens Administration og Økonomistyrelsen, som i første omgang er dem som kan benytte SSO indgangen, mens alle andre stadig skal logge ind på løsningen med adgangskode.
 
Single sign-on til HR-Løn medfører mindre ændringer i funktionalitet omkring ”log af” og placering af information vedrørende lukketider.
 
Du kan læse mere her:
» Ny version af Statens Lønløsning - 2. december 2021

Adviseringsmails til 2. godkenderfunktionen

Forud for 1. lønkørsel i december 2021 og fremover vil der som forberedelse til implementering af 2. godkenderfunktionen blive fremsendt adviseringsmails vedrørende ikke-godkendte indberetninger i SLS og HR-Løn. Adviseringsmails fremsendes til den bruger, der har foretaget indberetningen og den inddatakontrollant, der er opsat via BrugerStyring Løn. Der fremsendes 2 adviseringsmails. Dagen før lønkørslen udsendes adviseringsmail kl. 12.00. Herudover udsendes der adviseringsmail kl. 12.00 på dagen for lønkørslen.
 
På nuværende tidspunkt har mindre end halvdelen af de institutioner, der anvender Statens Lønløsning opsat inddatakontrollanter. Alle institutioner skal sørge for opsætning af inddatakontrollant, så der kan fremsendes info om ikke-godkendte indberetninger forud for lønkørslen.
 
Der vil ikke på nuværende tidspunkt ske standsning af løn på grund af manglende godkendelse, men det vil være tilfældet når 2. godkenderfunktionen implementeres til februar 2022.
 
Du kan læse mere om 2. godkenderfunktionen her:
» 2. godkenderfunktion

Flere informationer

Vil du vide mere om hvilke udviklingstiltag, der er undervejs i relation til Statens Lønløsning?
» Tilmeld dig: Aktuelt fra Statens Lønløsning

Driftsinformation

Vil du vide mere om, hvornår Statens Lønløsning ikke er tilgængelig på grund af planlagt systemarbejde?
» Klik ind på Driftstatus