Nyt fra Økonomistyrelsen
Økonomistyrelsen - logo
07/04/2022
 

Nyhedsbrev fra Center for Systemer

 

Vi udvikler digitale services med og til brugerne

 
Når I bruger vores systemydelser, er det vigtigt for os, at I oplever, at I får mere end blot et it-system stillet til rådighed. Med vores løsning følger en samlet pakke af digitale services, der skal lette hverdagen hos jer, så den bliver så nem og smidig som muligt. 
 
I dette nyhedsbrev kan du blandt andet læse om, hvordan I hjælper os med at udvikle nye it-løsninger og de helt rigtige kurser og vejledninger, der passer til netop jeres behov.   
 
Det er vores forhåbning, at vi med jeres værdifulde input kan forbedre vores digitale services, så I kan få mere tid til jeres kerneopgaver. 
 
Med venlig hilsen
 
Simon Schulian
Vicedirektør i Økonomistyrelsen

Brugerpaneler bidrager til at styrke brugeroplevelsen i ny it-løsning

Brugerne er med på 1. række, når Økonomistyrelsen udvikler en ny digital løsning, der i fremtiden skal understøtte arbejdet med finanslov og statsregnskab. 
» Læs nyheden på oes.dk
 

Brugerinddragelse til at forstærke Statens HR er nu skudt i gang

I Statens HR har vi nu oprettet de første to brugergrupper. Brugergrupperne skal understøtte vores arbejde med at sikre sammenhængende processer samt relevante vejledninger og kurser til HR-medarbejderne. 
» Læs nyheden på oes.dk

Kurser i Navision Stat skræddersys til brugerne

Interesseret i at forbedre dine kompetencer inden for økonomi og regnskab? Økonomistyrelsen tilbyder nu endagskurser i klassiske emner inden for økonomi og regnskab, som især henvender sig til brugere i de selvejende institutioner.
» Læs nyheden på oes.dk
 

Styrket brugeroplevelse i Campus

Fra den 2. april kan du opleve nye funktioner og grafiske udtryk i Campus, som forbedrer brugeroplevelsen både på webvisningen og mobile enheder.
» Læs nyheden på oes.dk
 

Følg med i udviklingsplaner for Økonomistyrelsens it-løsninger

Få et hurtigt overblik i 'roadmap' på Økonomistyrelsens hjemmeside. 'Roadmappet' er en retningssættende udviklingsplan, som giver et indblik i større udviklingstiltag og systemtilpasninger. 
» Se 'roadmappet' på oes.dk
 

Statens Single Sign-on (SSO) – nu med to-faktor – øger sikkerheden på vores digitale løsninger

Økonomistyrelsen forstærker it-sikkerheden ved fremover at bede om to-faktor-godkendelse ved Single Sign-on (SSO) til vores digitale løsninger som eksempelvis RejsUd eller Campus.
» Læs nyheden på oes.dk