Nyt fra Økonomistyrelsen
Økonomistyrelsen - logo
10/03/2022

Nyhedsbrev fra Statens Lønløsning

Du vil i Nyhedsbrevet finde generel og overordnet information om Statens Lønløsning. Løninformationen, som der linkes til nedenfor, indeholder mere specifik og detaljeret løninformation, der er målrettet de lønmedarbejdere, hvis arbejdsopgaver er tæt knyttet til systemerne i Statens Lønløsning.

Hent seneste Løninformation

Løninformation fra seneste lønkørsel er nu klar. 
 
Løn fra denne kørsel er til disposition onsdag d. 16. marts 2022.
 
» Gå til Løninformation nr. 5 fra LG 04/2022, 1. lønkørsel

Næste generation Digital Post

Digitaliseringsstyrelsen udskød den oprindelige planlagte implementering af Næste generation Digital Post fra november 2021 til 21. marts 2022.
 
Næste generation Digital Post berører blandt andet forsendelse af lønsedler til e-Boks. Økonomistyrelsen var velforberedte til implementeringen i november 2021, og det er vi fortsat.
 
Der forventes derfor ingen konsekvenser for den enkelte medarbejder, der vil modtage sin lønseddel i e-Boks som vanligt, ligesom lønsedler uhindret vil kunne fremsøges i Lønarkivet – også efter implementering af Næste generation Digital Post.

Ledige stillinger i Kontoret for Løn- og Pensionssystemet

Økonomistyrelsen er en spirende it-arbejdsplads, hvor vi udvikler og driver nogle af de store fællesadministrative systemer i staten, herunder systemerne i Statens Lønløsning.
 
I kontoret for Løn- og Pensionssystemet, der består af to teams, er der i øjeblikket flere ledige stillinger. Hjælp os med at sprede budskabet om de ledige stillinger, hvis du ligesom os synes, at vores arbejdsopgaver er relevante, udviklende og spændende.

Statens Løn er et lønsystem, der beregner løn og tjenestemandspension for ca. 90 mia. kr. årligt til omkring 400.000 personer. Vores kunder er 350 statslige og selvejende institutioner. Vi har 4.100 brugere, som anvender systemet.
» Du kan læse mere om Økonomistyrelsen generelt som IT-arbejdsplads her
 
Der er to ledige stillinger i Udviklingsteamet - med ansøgningsfrist d. 15. marts 2022:
» Programleder til Statens Løn (hr-manager.net)
» Contract Manager til Statens Løn (hr-manager.net)
 
Der er en ledig stilling i Driftsteamet med ansøgningsfrist d. 20. marts 2022:
» Erfaren generalist med drive til koordinering af drifts- og projektopgaver for Statens Løn og Pension (hr-manager.net)

Flere informationer

Vil du vide mere om hvilke udviklingstiltag, der er undervejs i relation til Statens Lønløsning?
» Tilmeld dig: Aktuelt fra Statens Lønløsning

Driftsinformation

Vil du vide mere om, hvornår Statens Lønløsning ikke er tilgængelig på grund af planlagt systemarbejde?
» Klik ind på Driftsstatus