Nyt fra Økonomistyrelsen
Økonomistyrelsen - logo
25/03/2022

Nyhedsbrev fra Statens Lønløsning

Du vil i Nyhedsbrevet finde generel og overordnet information om Statens Lønløsning. Løninformationen, som der linkes til nedenfor, indeholder mere specifik og detaljeret løninformation, der er målrettet de lønmedarbejdere, hvis arbejdsopgaver er tæt knyttet til systemerne i Statens Lønløsning.

Hent seneste Løninformation

Løninformation fra seneste lønkørsel er nu klar. 
 
Løn fra denne kørsel er til disposition torsdag d. 31. marts 2022.
» Gå til Løninformation nr. 6 fra LG 04/2022, 2. lønkørsel

Næste generation Digital Post

Digitaliseringsstyrelsen har implementeret Næste generation Digital Post den 21. marts 2022. Næste generation Digital Post berører blandt andet forsendelse af lønsedler til e-Boks. Medarbejderne vil fortsat modtage deres lønsedler i e-Boks som vanligt, men der er med Næste generation Digital Post mulighed for at tilgå post fra det offentlige via flere digitale platforme.
» Læs mere her om de nye digitale platforme

Status 2. godkender

Der er fra vores side fortsat stort fokus på at færdiggøre den tekniske løsning af 2. godkenderfunktionen, og vi forventer at afslutte de sidste test i den nærmeste fremtid. Efterfølgende vil vi i samarbejde med et par institutioner gennemføre pilottest af løsningen.

Det vigtigste budskab er fortsat, at institutionerne skal sikre, at der etableres en lokal godkendelsesproces, så alle indberetninger i SLS og HR-Løn godkendes forud for enhver lønkørsel. På den måde kan det undgås, at der sker standsning af løn, når 2. godkenderfunktionen implementeres i løbet af 2. kvartal 2022.

Der er til den netop overståede lønkørsel udsendt 180 adviseringsmails dagen før kl. 12.00. Umiddelbart kan det synes, at være mange ikke-godkendte indberetninger op til lønkørslen og dermed deadline for godkendelse. Men der kan, for den enkelte institution, være tale om ganske få ikke-godkendte indberetninger, som institutionen godt kan nå at godkende inden lønkørslen.

Flere informationer

Vil du vide mere om hvilke udviklingstiltag, der er undervejs i relation til Statens Lønløsning?
» Tilmeld dig: Aktuelt fra Statens Lønløsning

Driftsinformation

Vil du vide mere om, hvornår Statens Lønløsning ikke er tilgængelig på grund af planlagt systemarbejde?
» Klik ind på Driftsstatus