Nyt fra Økonomistyrelsen
Økonomistyrelsen - logo
09/06/2022

Nyhedsbrev fra Statens Lønløsning

Du vil i Nyhedsbrevet finde generel og overordnet information om Statens Lønløsning. Løninformationen, som der linkes til nedenfor, indeholder mere specifik og detaljeret løninformation, der er målrettet de lønmedarbejdere, hvis arbejdsopgaver er tæt knyttet til systemerne i Statens Lønløsning.

Hent seneste Løninformation

Løninformation fra seneste lønkørsel er nu klar.   
 
Løn fra denne kørsel er til disposition onsdag d. 15. juni 2022.
 
» Gå til Løninformation nr. 11 fra LG 07/2022, 1. lønkørsel

Ny organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere

Der er mellem Skatteministeriet og HK Stat netop indgået ny organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK). Læs mere i Løninformationen om ændringer som følge af den nye organisationsaftale. Ligeledes er der indgået ny organisationsaftale for IT-medarbejdere (PROSA) i statens tjeneste.
» Du kan se de nye organisationsaftaler på medst.dk

Nyt om 2. godkenderfunktionen

Gennem det seneste års tid er der skabt et øget fokus på at sikre godkendelse af indberetninger i SLS og HR-Løn. Det sker som forberedelse til implementering af 2. godkenderfunktionen. En ikke-godkendt indberetning vil når 2. godkenderfunktionen er implementeret standse lønberegningen for den pågældende medarbejder.
 
Den øgede opmærksomhed har resulteret i, at antallet af ikke-godkendte indberetninger er faldende over tid. Der er dog fortsat et stykke vej til at alle indberetninger er godkendt forud for lønkørslen. Derfor vil der sideløbende med færdiggørelse af den tekniske løsning bag 2. godkenderfunktionen blive udarbejdet yderligere vejledningsmateriale omhandlende kontrol og godkendelse.
 
Det forventes, at der kan foretages pilottest af 2. godkenderfunktionen til august og at den endelige implementering af 2. godkenderfunktionen vil finde sted efterfølgende. Et mere præcist tidspunkt for implementeringen vil blive meldt ud efter sommerferien.

Flere informationer

Vil du vide mere om hvilke udviklingstiltag, der er undervejs i relation til Statens Lønløsning?
» Tilmeld dig: Aktuelt fra Statens Lønløsning

Driftsinformation

Vil du vide mere om, hvornår Statens Lønløsning ikke er tilgængelig på grund af planlagt systemarbejde?
» Klik ind på Driftsstatus