Nyt fra Økonomistyrelsen
Økonomistyrelsen - logo
09/09/2022

Nyhedsbrev fra Statens Lønløsning

Du vil i Nyhedsbrevet finde generel og overordnet information om Statens Lønløsning. Løninformationen, som der linkes til nedenfor, indeholder mere specifik og detaljeret løninformation, der er målrettet de lønmedarbejdere, hvis arbejdsopgaver er tæt knyttet til systemerne i Statens Lønløsning.

Hent seneste Løninformation

Løninformation fra seneste lønkørsel er nu klar.   
 
Løn fra denne kørsel er til disposition torsdag d. 15. september 2022.
 
» Gå til Løninformation nr. 17 fra LG 10/2022, 1. lønkørsel

Pilottest 2. godkender

Vi har nu sendt 2. godkender i test hos to kunder. De vil i produktionsmiljøet teste hvad der helt konkret sker med medarbejderens lønudbetaling, når der er én eller flere indberetninger der ikke godkendes inden lønkørslen.
 
Funktionaliteten bag 2. godkender er udviklet således, at ikke-godkendte indberetninger i SLS og/eller HR-Løn vil stoppe hele lønberegningen for den pågældende medarbejder. Lønberegningen vil først blive genoptaget, når den/de ikke-godkendte indberetninger er godkendt.
 
Vi vil i de kommende lønkørsler fortsætte pilottesten med de to kunder, herefter er planen gradvist at udvide testen med flere kunder. Vi forventer at 2. godkender vil være fuldt implementeret i Statens Lønløsning inden udgangen af 1. kvartal 2023, så alle kunder vil få gavn af funktionaliteten.

Ledige stillinger i Kontoret for Løn- og Pensionssystemet

Økonomistyrelsen er en inspirerende it-arbejdsplads, hvor vi udvikler og driver nogle af de store fællesadministrative systemer i staten, herunder systemerne i Statens Lønløsning. 
 
Statens Løn er et lønsystem, der beregner løn og tjenestemandspension for ca. 90 mia. kr. årligt til omkring 400.000 personer. Vores kunder er 350 statslige og selvejende institutioner. Vi har 4.100 brugere, som anvender systemet.
 
I kontoret for Løn- og Pensionssystemet, der består af to team, er der i øjeblikket flere ledige stillinger. Hjælp os med at sprede budskabet om de ledige stillinger, hvis du ligesom os synes, at vores arbejdsopgaver er relevante, udviklende og spændende.
 
Stemningsbillede fra køkken
 
Der er flere ledige stillinger i Udviklingsteamet:
Der er en ledig stilling i Driftsteamet:
 
Du kan læse mere om Økonomistyrelsen generelt som IT-arbejdsplads her: 
» Økonomistyrelsen som IT-arbejdsplads

Flere informationer

Vil du vide mere om hvilke udviklingstiltag, der er undervejs i relation til Statens Lønløsning?
» Tilmeld dig: Aktuelt fra Statens Lønløsning

Driftsinformation

Vil du vide mere om, hvornår Statens Lønløsning ikke er tilgængelig på grund af planlagt systemarbejde?
» Klik ind på Driftsstatus