Nyt fra Økonomistyrelsen
Økonomistyrelsen - logo
13/09/2022
 

Nyhedsbrev fra Center for Systemer

 

Vi vil gøre det nemmere at træffe grønne valg

Der er ingen tvivl om, at den grønne dagsorden er kommet for at blive. Derfor er det også et vigtigt fokus, når vi udvikler og genudbyder de fælles it-systemer.
 
Økonomistyrelsen har netop indgået kontrakt på en ny løsning til kontraktstyring, indkøb og fakturering. Det er vores forventning, at det fremtidige IndFak vil gøre det endnu nemmere at træffe de grønne valg, når I køber ind på tværs af staten.
 
For at nå vores grønne mål trækker vi nu i arbejdstøjet og går i gang med den videre planlægning i selskab med vores nye leverandør, Mercell. 
 
Med venlig hilsen
 
Simon Schulian
Vicedirektør i Økonomistyrelsen

Økonomistyrelsen indgår aftale med leverandør af statens nye løsning til kontraktstyring, indkøb og fakturering

Den 12. juli 2022 underskrev Økonomistyrelsen kontrakt med Mercell. Læs om, hvorfor valget faldt på Mercell og hvad vi kan forvente af fremtidens digitale indkøb i staten.
» Læs nyheden på oes.dk

Vellykket brugerworkshop om rejseafregninger

Workshop bidrog med vigtig viden om brugernes behov, ønsker og frustrationer i forbindelse med rejseadministration. Brugernes input indgår i en kortlægning forud for anskaffelsen af en løsning, som på sigt skal erstatte det nuværende RejsUd.
» Læs nyheden på oes.dk
 

Brugerne inddrages i styrkelsen af Statens HR

Samarbejdet med brugerne om udvikling af Statens HR er i fuld gang. Der var stor entusiasme og gode drøftelser, da brugergruppen ’Ansættelse’ mødtes første gang tirsdag den 16. august 2022.
» Læs nyheden på oes.dk
 

Følg udviklingen af ny it-løsning til finanslov og statsregnskab

Statens Koncernsystem (SKS) og Statens Bevillingslovsystem (SB) skal inden for 2-3 år erstattes af en ny løsning. I fokus for udvikling af den nye løsning er valg af fremtidssikret teknologi og en brugerflade, der bidrager til intuitive og sammenhængende brugerrejser.
» Læs mere om projektet på oes.dk
 

Læs om udviklingsplaner i Økonomistyrelsens roadmap

I roadmappet kan du bl.a. læse om Navision Stats opgradering til NS11.0, der frigives den 31. oktober 2022. Løftet sikrer en mere robust og fleksibel opgraderingsproces for både kunder og Økonomistyrelsen. Heldigvis er brugergrænsefladen næsten uændret. Samtidig har vi tilføjet ny funktionalitet på flere områder.
 
Læs mere og se de andre udviklingsplaner for vores it-løsninger i roadmappet.
» Se 'roadmappet' på oes.dk