Nyt fra Økonomistyrelsen
Økonomistyrelsen - logo

Aktuelle nyheder

 

Automatisering af forventet slutdato for tidsbegrænsede ansatte

Til den næste release af Statens HR, der frigives den 22. marts 2023, vil anvendelsen af feltet ”forventet slutdato” blive automatiseret, så administrationen af tidsbegrænsede ansatte bliver nemmere og data overføres automatisk til SLS.
 
Med den nye funktionalitet får vi yderligere automatiseret et område i Statens HR, så data om forventet slutdato ikke skal tastes flere gange. Endvidere vil det ikke længere være nødvendigt at sende en serviceanmodning til Statens Administration (for SAM kunder), når en forventet slutdato skal ændres.
 
Automatiseringen består af to ting:
  1. Ved oprettelse eller ændring af en forventet slutdato vil den forventede slutdato automatisk blive integreret til SLS med afgangsårsag 10.
  2. To dage inden forventet slutdato på ansættelsen indtræffer, vil medarbejderen automatisk blive fratrådt i Statens HR og fratrædelsen vil blive integreret til SLS.
Anvendelsen af feltet forventet slutdato vil dermed blive et styrende felt i integrationen til SLS og kan anvendes i håndteringen af tidsbegrænsede ansatte.
 
Vi vil orientere mere om automatiseringen på et virtuelt gå-hjem-møde onsdag den 8. marts kl. 14.00 - 15.00. Invitation er sendt til alle driftsledere på Statens HR, så tag fat i din driftsleder og få videresendt invitationen, såfremt mødet er relevant for dig.
 
 

To ugentlige opdateringer af organisationstræ

Som en ekstra service har Økonomistyrelsen øget frekvensen for opdateringer af organisationstræet i Statens HR til to gange om ugen. Det betyder, at vi opdaterer afdelingshierarkiet hver tirsdag og torsdag efter kl. 16.
Opdateringer omfatter stadigvæk tilføjelse af nye afdelinger, flytning af eksisterende afdelinger eller fjernelse af inaktive afdelinger fra hierarkiet.
 
Bestillinger sker fortsat via serviceportalen og sagen skal oprettes senest dagen inden en opdateringsdag, dvs. henholdsvis mandag eller onsdag.

Drift og support

 

Følg med i driftsstatus

Driftsstatus på Statens HR opdateres løbende med seneste nyt. 
» Se aktuel status
 
 

Få hjælp på hjemmesiden

På vores hjemmeside finder du alle systemvejledninger til Statens HR. Vejledningerne bliver løbende opdateret
» Se vejledninger
 
 

Stil spørgsmål og forslag i Serviceportalen

Udover at melde eventuelle fejl i Serviceportalen kan lokaladministratorer og superbrugere også stille spørgsmål og komme med forslag vedrørende Statens HR i Serviceportalen. Vær gerne så præcis som mulig og vedhæft eventuelt skærmdumps, der visuelt forklarer forslaget eller spørgsmålet. 
 
Husk at overstrege eller fjerne eventuelle personfølsomme data inden indsendelse. Dette gælder også, hvis der er uhensigtsmæssigheder i skabelonernes layout.
» Tilgå Serviceportalen