Nyt fra Økonomistyrelsen
Økonomistyrelsen - logo

Aktuelle nyheder

 

Opdatering af Statens HR i marts

Statens HR bliver opdateret onsdag den 22. marts. Opdateringen indebærer, at løsningen ikke må benyttes den 22. marts i tidsrummet kl. 16-20, hvilket også meldes ud i et "banner" i løsningen.
 
De enkelte ændringer beskrives overordnet i et senere nyhedsbrev samt mere detaljeret i releasenotes, som kan læses på Økonomistyrelsens hjemmeside for releasenotes fra den 24. marts.
 
Der vil blive indkaldt til et gå-hjem-møde den 28. marts vedrørende de ændringer, der er med i releasen. Indkaldelsen sendes til de driftsansvarlige for Statens HR. Tag derfor kontakt til din driftlseder og få videresendt invitationen, såfremt mødet er relevant for dig. Der afholdes dog et gå-hjem-møde om ændringen vedrørende forventet slutdato allerede den 10. marts, se nærmere nedenfor.
» Tilgå releasenotes for Statens HR
 
 

Gå-hjem-møde om forventet slutdato er flyttet

Gå-hjem-mødet, der skulle være afholdt den 8. marts kl. 14-15, er flyttet til den 10. marts kl. 13-14.
 
Flytningen skyldtes it-driftsproblemer den 8. marts, som blandt andet bevirkede, at det ikke var muligt at afholde Skype-møder.
 
Gå-hjem-mødet omhandler den kommende automatisering af forventet slutdato til tidsbegrænsede ansatte, der kommer på Statens HR den 22. marts.
 
Mødet henvender sig til alle, der arbejder med personaleadministration af tidsbegrænsede ansatte.
 
Gå hjem-mødet afholdes via Skype og varer cirka en time. Invitationen til gå-hjem-mødet er sendt til alle driftsledere på Statens HR. Tag derfor kontakt til din driftleder og få videresendt invitationen, såfremt mødet er relevant for dig.

Drift og support

 

Følg med i driftsstatus

Driftsstatus på Statens HR opdateres løbende med seneste nyt. 
» Se aktuel status
 
 

Få hjælp på hjemmesiden

På vores hjemmeside finder du alle systemvejledninger til Statens HR. Vejledningerne bliver løbende opdateret
» Se vejledninger
 
 

Stil spørgsmål og forslag i Serviceportalen

Udover at melde eventuelle fejl i Serviceportalen kan lokaladministratorer og superbrugere også stille spørgsmål og komme med forslag vedrørende Statens HR i Serviceportalen. Vær gerne så præcis som mulig og vedhæft eventuelt skærmdumps, der visuelt forklarer forslaget eller spørgsmålet. 
 
Husk at overstrege eller fjerne eventuelle personfølsomme data inden indsendelse. Dette gælder også, hvis der er uhensigtsmæssigheder i skabelonernes layout.
» Tilgå Serviceportalen