Nyt fra Økonomistyrelsen
Økonomistyrelsen - logo
22/03/2023
 

Nyt fra de fælles digitale løsninger i staten

 

Vi skifter navn – men leverer fortsat fælles digitale løsninger

Center for Systemer i Økonomistyrelsen skifter navn til Center for Digitale Løsninger. Det nye navn skal bedre afspejle Økonomistyrelsens kernefortælling og vores opgave, som er at levere fælles digitale løsninger i staten.
 
I dette nyhedsbrev kan du blandt andet læse om, at en god brugeroplevelse er afgørende, når vi snart står over for at vælge en ny, digital rekrutteringsløsning. Det glæder os, at brugere fra i alt 14 brugerinstitutioner har valgt at deltage på workshops og i interviews om deres behov og ønsker til rekrutteringsprocessen fremover.
 
Dialogen med jer er værdifuld. Sammen har vi defineret de optimale brugerrejser og -scenarier, der hjælper os med at fortælle de potentielle leverandører, hvad rekrutteringsløsningen skal kunne.
 
Med venlig hilsen
 
Simon Schulian
Vicedirektør i Økonomistyrelsen

Udbud af statens rekrutteringsløsning på vej

Den første store milepæl mod en ny rekrutteringsløsning i staten er nået. Økonomistyrelsen har netop afsluttet den indledende brugerinddragelse, der skal hjælpe med at stille de rigtige krav ved det kommende udbud af løsningen.
» Læs nyheden på oes.dk

Kommende møder i Statens Administrations kundefora

Forum for regnskabschefer

På næste møde vil blandt andet kontorchef i Økonomistyrelsen, Carina Priess Sørensen, fortælle om kommende udviklingstiltag for de fælles digitale løsninger på økonomiområdet.
 
Hvornår: Den 18. april 2023 kl. 12.30-15.30
Hvem: Er du regnskabschef i staten og kunde hos Statens Administration, vil du automatisk få en invitation til netværksmødet og kan derefter tilmelde dig. 
 

Forum for lønansvarlige i staten

På agendaen er blandt andet et oplæg ved Økonomistyrelsen om udvikling af Statens HR.
 
Hvornår: Den 25. april 2023 kl. 10.00-13.00
Hvem: Er du HR-chef, lønchef eller lønansvarlig i staten og kunde hos Statens Administration, vil du automatisk få en invitation til netværksmødet og kan derefter tilmelde dig.
» Læs mere om Statens Administrations foraer på statens-adm.dk

Job i Økonomistyrelsen

Har du lyst til at arbejde med it med det formål at bidrage til en effektiv og velfungerende offentlig sektor?
Lige nu søger vi blandt andet en teamleder til arbejdet med informations- og cybersikkerhed og en forretningsanalytiker til finanslov og statsregnskab.
» Se stillingerne på oes.dk