Nyt fra Økonomistyrelsen
Økonomistyrelsen - logo
07/06/2023
 

Aktuelt fra de fælles digitale løsninger i staten

 

Ny digital refusionsløsning på vej

Nu nærmer sommerferien sig med hastige skridt. På den anden side af ferien står vi klar med første del af den nye digitale refusionsløsning, som handler om refusion ved sygdom. Den nye løsning skal lette arbejdet for de medarbejdere hos jer, der søger om og følger op på refusion ved sygdom, barsel, fleksjob-ordninger med mere.
 
Når vi udvikler vores digitale løsninger, er det vores ambition, at de netop skal være brugervenlige og lette arbejdsgangene hos jer, så I bruger jeres tid og kræfter de rigtige steder.
 
Vi går sommeren i møde med en forhåbning om, at I vil opleve en forbedring, når den første del af løsningen er klar til brug. God sommer!
 
Med venlig hilsen
 
Simon Schulian
Vicedirektør i Økonomistyrelsen

Første del af ny digital refusionsløsning er snart klar til brug

En ny digital refusionsløsning er på vej til alle kunder. Vi udvikler og implementerer løsningen i etaper, og den første del, der vedrører refusion for sygdom, stiller vi til rådighed for kunderne efter sommerferien.
» Læs nyheden på oes.dk

Positiv respons på ny it-løsning til finansloven

Økonomistyrelsen afholder netop nu møder med samtlige departementer om implementeringen af den nye løsning, som skal understøtte udarbejdelsen af finanslov og statsregnskab. På møderne er der stor opbakning til den nye løsning.
» Læs nyheden på oes.dk

Udvid dine kompetencer på sommerens og efterårets kurser

Som noget nyt tilbyder Økonomistyrelsen nu kurser til en fast dagspris for op til 12 deltagere.
 
Se priserne og det samlede kursusudbud i Campus under Fællesoffentlige kurser/ Økonomistyrelsens kurser.
» Læs om kurser på oes.dk