Nyt fra Økonomistyrelsen
Økonomistyrelsen - logo

Aktuelle nyheder

 

Gå hjem-møde om juni-releasen den 26. juni kl. 11.15-12.00

Statens HR afholder et kort gå hjem-møde, midt på dagen, hvor den opdatering af Statens HR, som var med i releasen den 21. juni, vil blive gennemgået.
 
På mødet vil vi gennemgå flere ændringer til brugergrænsefladen, herunder vedrørende:
  • Forenkling af skærmbilledet ved ansættelse, alt efter hvilken værdi, der er valgt i valglisten ”Hvordan konverterer du/ tilføjer man en ventende ansat” Fx vises felter vedr. åremål kun, hvis der er valgt ”Åremålsansættelse” i starten af processen.
  • Ændring af statusangivelser i HR Sag.
  • Automatisk udregning af månedsløn i Kompensation.
    På elementerne Basisløn, Tillæg og Tjenestemænd er der indført en beregning, så månedslønnen automatisk udregnes ud fra grundbeløbet, den gældende procentregulering og vedkommendes arbejdstidsbrøk. Beregningen gælder kun for beløb, der er procentregulerede.
Som sædvanligt kan I henvende jer til jeres driftsansvarlige for at få videresendt invitationen til mødet. I kan også orientere jer i ændringerne i de offentliggjorte release notes, som I kan finde her.

Drift og support

 

Følg med i driftsstatus

Driftsstatus på Statens HR opdateres løbende med seneste nyt. 
» Se aktuel status
 
 

Få hjælp på hjemmesiden

På vores hjemmeside finder du alle systemvejledninger til Statens HR. Vejledningerne bliver løbende opdateret
» Se vejledninger
 
 

Stil spørgsmål og forslag i Serviceportalen

Udover at melde eventuelle fejl i Serviceportalen kan lokaladministratorer og superbrugere også stille spørgsmål og komme med forslag vedrørende Statens HR i Serviceportalen. Vær gerne så præcis som mulig og vedhæft eventuelt skærmdumps, der visuelt forklarer forslaget eller spørgsmålet. 
 
Husk at overstrege eller fjerne eventuelle personfølsomme data inden indsendelse. Dette gælder også, hvis der er uhensigtsmæssigheder i skabelonernes layout.
» Tilgå Serviceportalen