Nyt fra Økonomistyrelsen
Økonomistyrelsen - logo
14/09/2023
 

Aktuelt fra de fælles digitale løsninger i staten

 

Sig din mening, og vær med til at forbedre de digitale løsninger

I Økonomistyrelsen bestræber vi os på at skabe brugervenlige og enkle løsninger til jer, der bruger dem. Vi forsøger altid at inddrage jer tidligt i udviklingen af vores løsninger, og når de er i drift, skal samarbejdet med jer ikke ophøre. For I har en uvurderlig viden om, hvad der virker i den daglige brug af løsningerne.
 
Derfor udsender vi i næste uge den årlige brugertilfredshedsundersøgelse om de fælles digitale løsninger og en række af vores andre ydelser. Jeres svar er vigtige og giver os værdifuld indsigt i ønsker og behov. Derfor håber vi, at I vil hjælpe os til at blive klogere på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre. 
 
Vi glæder os til at høre fra jer.  
 
Med venlig hilsen
 
Simon Schulian
Vicedirektør i Økonomistyrelsen

Vil du være med til at forbedre de digitale løsninger?

Årets brugertilfredshedsundersøgelse sendes ud den 18 september. Vi håber, at alle brugere af de fællesstatslige digitale løsninger vil hjælpe os med at besvare undersøgelsen og bidrage til, at vi kan gøre vores ydelser endnu bedre.
 
RejsUd og IndFak indgår ikke i årets måling. Begge løsninger er på vej på pension, og derfor vil vi løbende inddrage brugerne på anden vis. 
» Læs nyheden på oes.dk

Pilottest af ny it-løsning til finanslov

Beskæftigelses-, Miljø- og Finansministeriet er nu klar til at pilotteste den nye it-løsning til finanslov. På baggrund af input fra brugerne har projektteamet realiseret en række ændringsønsker for at styrke brugeroplevelsen.
 
Den samlede it-løsning tages efter planen i brug i 2024 i forbindelse med udarbejdelsen af Finansloven for 2025.
» Læs nyheden på oes.dk

Navision Stat overgår til Nemhandel eDelivery

I disse måneder samarbejder Erhvervsstyrelsen og Økonomistyrelsen tæt i forbindelse med, at Erhvervsstyrelsen den 30. oktober 2023 skifter forsendelsesmetode fra NemHandel Rasp til NemHandel eDelivery. Samarbejdet skal sikre nødvendige tilpasninger i Navision Stat og en smidig overgang for kunderne. 
 
I forbindelse med overgangen anbefaler vi, at kunderne opgraderer til den nyeste hovedversion Navision Stat 11.2. 
» Læs om overgangen til NemHandel eDelivery på oes.dk

Læs om udviklingsplaner i Økonomistyrelsens roadmap

I roadmappet kan du blandt andet læse om overgangen til eDelivery, status på SKS/SB-moderniseringsprojektet samt den videre udvikling af den nye refusionsløsning.
 
Læs mere, og se de andre udviklingsplaner for vores it-løsninger i roadmappet.
» Se 'roadmappet' på oes.dk

Fik du læst "Et skridt videre mod fremtidens digitale indkøb"?

Den 20. juni 2023 åbnede IndFak for ny funktionalitet, som gør arbejdet med indkøb lettere. Med de nye features er vi et skridt nærmere Statens Digitale Indkøb, som fra 2024 erstatter IndFak.
» Læs nyheden på oes.dk