Nyt fra Økonomistyrelsen
Økonomistyrelsen - logo
05/12/2023
 

Aktuelt fra de fælles digitale løsninger i staten

 

Høje ambitioner for de digitale løsninger

De fællesstatslige digitale løsninger skal hele tiden udvikle sig i takt med brugernes ønsker og den digitale udvikling. Vores nye it-handlingsplan beskriver, hvordan vi konkret vil realisere vores mål om fortsat at levere tidssvarende, robuste og sikre digitale løsninger i staten.

De centrale pointer i planen er blandt andet, at vi vil skabe bedre brugeroplevelser og sammenhæng på tværs af de digitale løsninger. Det skal være nemt at administrere løn, personale og økonomi og nemt at tilgå de relevante data, når beslutninger skal træffes.

Vores ambitioner er høje – og jeg håber, I vil kunne mærke effekten af vores arbejde, når I bruger løsningerne.
 
Med venlig hilsen
 
Simon Schulian
Vicedirektør i Økonomistyrelsen

It-handlingsplan for de fælles digitale løsninger 2023-2026

Økonomistyrelsens it-handlingsplan sætter retning for, hvordan styrelsen vil drive og udvikle de fælles digitale løsninger de næste 3 år. 21 initiativer skal bidrage til at realisere Økonomistyrelsens ambitioner om at levere tidssvarende, robuste og sikre digitale løsninger.
» Læs nyheden på oes.dk

RejsUd går i udbud

Økonomistyrelsen har offentliggjort udbudsmateriale til den løsning, som skal erstatte RejsUd.
I valget af en ny løsning har RejsUd-brugernes stemme stor vægt. Brugerne har flere gange givet input i processen og vil blive inddraget, når de indkomne tilbud skal vurderes.
» Læs nyheden på oes.dk

Statens HR's brugere bidrager til forbedringer i nyt projekt

Statens HR har igangsat 'Projekt Bedre Brugergrænseflade', der ved hjælp af brugernes feedback skal højne brugervenligheden i løsningen.
 
Statens HR øger overblikket og overskueligheden i systemet ved blandt andet at tilføje vejledende skærmbilleder og hjælpetekster samt omdøbe forkortelser og indforståede udtryk. 
» Læs nyheden på oes.dk

Priser for Økonomistyrelsens digitale løsninger for 2024

Økonomistyrelsen har offentliggjort folderen 'Priser og leveringsvilkår for Økonomistyrelsens digitale løsninger 2024', der giver et overblik over de gældende priser for de fællesstatslige digitale løsninger.
» Læs nyheden på oes.dk