Nyt fra Økonomistyrelsen
Økonomistyrelsen - logo
10/10/2023

Nyhedsbrev fra Statens Lønløsning

Du vil i Nyhedsbrevet finde generel og overordnet information om Statens Lønløsning. Løninformationen, som der linkes til nedenfor, indeholder mere specifik og detaljeret løninformation, der er målrettet de lønmedarbejdere, hvis arbejdsopgaver er tæt knyttet til systemerne i Statens Lønløsning.

Hent seneste Løninformation

Løninformation fra seneste lønkørsel er nu klar. 
 
Løn fra denne kørsel er til disposition mandag d. 16. oktober 2023.
» Gå til Løninformation nr. 19 fra LG 11/2023, 1. lønkørsel

Hvad er et TIN nr. og for hvilke medarbejdere skal der foretages indrapportering?

TIN nr. betyder Taxpayer Identification Number og det er af SKAT oplyst, at der for alle løn- og pensionsmodtagere bosat i udlandet skal indrapporteres et TIN nr. fra 1. januar 2024.
 
TIN nr. udstedes af bopælslandet og skal indhentes af løn- og pensionsionsmodtageren og videregives til arbejdsgiveren.
 
Den lokale arbejdsgiver har til opgave, at indrapportere TIN nr. i Statens Lønløsning. Læs mere i Løninformation nr. 19 om hvordan du indrapportere TIN nr. i SLS og HR/Løn.
» Gå til Løninformation nr. 19

Brugertilfredshedsundersøgelse 2023

Der er i september måned, i lighed med tidligere år, gennemført en brugertilfredshedsundersøgelse blandt brugere af Statens Lønløsning. Vi vil i Kontor for Løn- og Pensionssystem benytte lejligheden til at kvittere for alle jeres besvarelser.
 
Jeres besvarelser vil alle blive læst og behandlet. I et efterfølgende Nyhedsbrev vil hovedpunkter fra jeres besvarelser blive beskrevet. Endnu en gang tak for at I tog jer tid til at besvare brugertilfredshedsundersøgelsen.

Flere informationer

Vil du vide mere om hvilke udviklingstiltag, der er undervejs i relation til Statens Lønløsning? Klik ind på faglige nyhedsbreve – og tilmeld dig: Aktuelt fra Statens Lønløsning (udsendes 3-5 gange årligt)
» Tilmeld dig her

Driftsinformation

Vil du vide mere om, hvornår Statens Lønløsning ikke er tilgængelig på grund af planlagt systemarbejde? 
» Klik ind på Driftsstatus