Nyt fra Økonomistyrelsen
Økonomistyrelsen - logo
09/01/2024
 

Nyt fra Navision Stat

 

Varsling af obligatorisk opgradering den 20. marts 2024

Den 20. marts 2024 skal alle Navision Stat-kunder opgradere eDelivery funktionaliteten i Navision Stat for at sikre, at løsningen forsat kan modtage og afsende elektroniske bilag.
 
Erhvervsstyrelsen har varslet ændringer til eDelivery Referenceimplementeringen, som benyttes i Navision Stat til udveksling af e-bilag. Den kommende eDelivery version vil ikke være bagudkompatibel med nuværende version, og derfor er eDelivery opgraderingen obligatorisk og skal ske samtidig for alle aktører.

Vi udsender dette nyhedsbrev for rettidigt at varsle alle hostere af Navision Stat om den kommende opgradering, så der kan afsættes tid og ressourcer til opgaven den 20. marts 2024.
 
Mere information på vej
Den nye version frigives af Erhvervsstyrelsen den 22. januar 2024 og skal efterfølgende tilpasses Navision Stat af Økonomistyrelsen.
 
Så snart vi ved mere om indholdet af den nye version og tidsplanen for frigivelsen af den tilpassede version, modtager I et nyt nyhedsbrev med mere information.

Læs mere i Erhvervsstyrelsens nyhed fra november 2023, der varsler ændringerne af Referenceimplementeringen.
» Link til nyhed på NemHandels hjemmeside
 

Nyt om Navision Stat nyhedsbreve

Fra midten af januar 2024 ændrer vi vores Navision Stat nyhedsbreve, så man fremadrettet kan vælge at modtage et forretningsorienteret nyhedsbrev målrettet brugere og/eller et teknisk nyhedsbrev målrettet hostingleverandører og systemadministratorer.
 
På den måde håber vi fremover bedre at kunne målrette vores kommunikation og f.eks. undgå, at brugerne skal forholde sig en masse teknisk information.  
 
Alle, som nu er tilmeldt et af de nuværende nyhedsbreve, fortsætter med at modtage Nyt fra Navision Stat. I får besked, når det er muligt at tilmelde sig det tekniske nyhedsbrev.