Nyt fra Økonomistyrelsen
Økonomistyrelsen - logo
22/01/2024
 

Nyt fra Navision Stat

 

Særligt Navision Stat nyhedsbrev for administratorer og hostingleverandører

Fra midten af januar 2024 har vi justeret i indholdet af Navision Stats nyhedsbrevene. Fremover vil Økonomistyrelsen udsende to forskellige typer af Navision Stat nyhedsbreve:
 
Navision Stat
Forretningsorienterede nyheder om videreudvikling og vedligehold af Navision Stat. Målrettet ledere og brugere, der anvender Navision Stat.
 
Teknisk nyt fra Navision Stat
Tekniske nyheder med fokus på opgraderinger, installationer og drift af Navision Stat. Målrettet lokale systemadministratorer og hostingleverandører.
 
På den måde håber vi bedre at kunne målrette vores kommunikation og gøre den relevant for modtagerne.
 
Alle, som var tilmeldt nyhedsbrevene Navision Stat statslige eller Navision Stat selvejere, er automatisk tilmeldt Navision Stat og fortsætter med at modtage Nyt fra Navision Stat med forretningsorienterede nyheder.
 
Tilmelding/afmelding
For også fremadrettet at give de bedste rammer for samarbejde opfordrer vi lokale systemadministratorer og hostingleverandører til at tilmelde sig det nyoprettede nyhedsbrev, Teknisk nyt fra Navision Stat.
 
Det er altid muligt at framelde sig nyhedsbrevene - enten ved at anvende linket nederst i den grå boks eller på Økonomistyrelsens hjemmeside.
» Tilmeld eller afmeld nyhedsbrev på oes.dk