Nyt fra Økonomistyrelsen
Økonomistyrelsen - logo
06/02/2024
 

Aktuelt fra de fælles digitale løsninger i staten

 

Sådan bruger vi jeres feedback

Omkring 31.000 brugere har deltaget i vores årlige brugertilfredshedsundersøgelse – mange tak for jeres svar! Jeres feedback betyder meget for vores arbejde med at målrette løsningerne til jeres behov.
 
Den 7. februar afholder vi et webinar om resultaterne af undersøgelsen. Jeg håber, at I vil være med, når jeg fortæller om, hvordan vi bruger jeres input i vores arbejde med at gøre de digitale løsninger mere brugervenlige.

Med venlig hilsen
 
Simon Schulian
Vicedirektør i Økonomistyrelsen

Kom til webinar om brugertilfredshedsundersøgelsen

Vil du gerne blive klogere på, hvordan vi bruger jeres feedback fra brugerundersøgelsen? Deltag i webinar med vicedirektør Simon Schulian den 7. februar kl. 9.15, hvor vi dykker ned i resultaterne.
» Læs nyheden om webinaret på oes.dk
» Læs om resultatet af brugertilfredshedsundersøgelsen på oes.dk

Pilotinstitutioner tager snart Statens Digitale Indkøb i brug

De første 11 pilotinstitutioner tager i foråret 2024 Statens Digitale Indkøb i brug. Fra august 2024 og frem til sommeren 2025 implementeres løsningen hos de øvrige institutioner, som i dag anvender IndFak. 
» Læs nyheden på oes.dk

Statens Bevillings- og Regnskabsløsning er klar til implementering

Fra 2024 skal ministerier og styrelser benytte Statens Bevillings- og Regnskabsløsning (SBRL) til at udarbejde finansloven for 2025. 
 
Løsningen består af flere komponenter, som testes grundigt inden implementering for at undersøge, hvordan løsningen opleves og fungerer i praksis for brugerne.
 
» Læs nyhed om implementering på oes.dk
» Læs nyhed om kickoff-arrangement på oes.dk

Økonomistyrelsens ledelseserklæring for 2023 er nu tilgængelig

Med ledelseserklæringen får de selvejende institutioner – som er underlagt krav om ekstern revision – hjælp til at dokumentere sikkerheden i de fælles digitale løsninger i staten.
» Læs nyheden på oes.dk

Få information om Økonomistyrelsens it-løsninger i din mailboks

I januar 2024 er tilmeldingssiden for Økonomistyrelsens nyhedsbreve blevet opdateret. I den forbindelse lancerer vi som noget nyt:
  • et nyhedsbrev til brugere af statens nye løsning til udarbejdelse af finanslov og statsregnskab, Statens Bevillings- og Regnskabsløsning
  • et nyhedsbrev særlig målrettet lokale administratorer og hostingleverandører for Navision Stat
» Læs om og tilmeld dig vores nyhedsbreve på oes.dk