Nyt fra Økonomistyrelsen
Økonomistyrelsen - logo
07/05/2024
 

Teknisk Nyt fra Navision Stat

 

Husk at opdatere IP-adresser hos NemKonto

Især til institutioner, som ikke er hostet af Statens It og KMD 
 
OIORASP lukkes permanent den 28. maj 2024. I den forbindelse lader Digitaliseringsstyrelsen NemKonto overgå til eDelivery.
 
NemKontos nye eDelivery-gateway til modtagelse af eletroniske bilag er beskyttet af et IP-filter, ligesom løsningens hidtidige OIORASP-gateway har været det. De IP-adresser, der er tilladte at bruge ved afsendelse til OIORASP-gatewayen, er prægodkendte til at sende til den nye eDelivery-gateway.

Indsend IP-adresser til Økonomistyrelsen senest den 13. maj
Hvis I afsender elektroniske bilag via eDelivery fra en anden IP-adresse end den IP-adresse, som I anvender til OIORASP, skal I sørge for at tilføje den nye IP-adresse til jeres tilslutningsaftale med NemKonto.
 
I givet fald skal I udfylde et skema med relevante de oplysninger. Skemaet finder I på Økonomistyrelsens hjemmeside via linket nederst i denne mail. 

Indsend venligst skemaet hurtigst muligt og senest mandag den 13. maj til mail vms@oes.dk.
 
Ny Navision Stat-pakke på vej
Økonomistyrelsen arbejder på at færdiggøre en patch, som indeholder nye objekter og en ny Oxalis-version, som ændrer den foretrukne forsendelsesmetode på NemKonto-betalingsordre fra OIORASP til eDelivery.
 
Hvis I afsender elektroniske bilag via eDelivery fra en anden IP-adresse end den IP-adresse, som I anvender til OIORASP, er det meget vigtigt, at I ikke installerer pakken, før I har fået besked fra Digitaliseringsstyrelsens NemKonto support om, at de indmeldte ændringer til IP-adresser er gennemført.

Økonomistyrelsen forventer at offentliggøre pakken på oes.dk i løbet af uge 20 og adviserer via en kort nyhed, når pakken er klar.
 
For institutioner hostet af Statens It og KMD sørger Økonomistyrelsen for korrekt installation af patch. 
» Find skema til oplysning af IP-adresser for afsendelse hos NemKonto